توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

توطئه اوکراین برای ترور پوتین با ۱۷ کیلو مواد منفجره

توطئه اوکراین برای ترور پوتین با ۱۷ کیلو مواد منفجره روزنامه «بیلد» آلمان گزارش کرد که سرویس امنیتی اوکراین در صدد بوده است که با یک پهپاد انتحاری مملو از مواد منفجره، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه را ترور کند اما با سقوط ان پهپاد در چند مایلی از هدف مورد نظر، این پروژه کی‌یف شکست خورد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 27
کد خبر: ۱۸۱۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر در این گزارش آمده است که نیروهای اوکراینی روز یکشنبه هفته جاری ظاهراً یک پهپاد «UJ-22» مملو از 17 کیلوگرم مواد منفجره پلاستیکی سی4 را با هدف رسیدن به یک شهرک صنعتی تازه ساخته شده در نزدیکی مسکو که قرار بود پوتین از آن بازدید کند، به هوا بلند کردند.

بیلد با استناد به توییت «یوری روماننکو» فعال اوکراینی گزارش کرد که قبل از این‌که پهپاد مرگبار به پارک صنعتی رودنف برای انجام مأموریت خود برای ترور پوتین برسد، چندین مایل از مقصد مورد نظر سقوط کرد.

روماننکو که می‌گوید ارتباط نزدیکی با سرویس‌های اطلاعاتی کی‌یف دارد، تصریح کرد که مأموران سرویس محرمانه اوکراین اطلاعاتی درباره سفر پوتین به شهرک صنعتی دریافت کردند و تصمیم گرفتند تا با استفاده از یک پهپاد انتحاری، او را ترور کنند.

وی ادامه داد که این پهپاد انتحاری که در روستای «وروسکوگو» 12 مایلی شرق پارک صنعتی رودنف سقوط کرد، همان پهپادی بود که نیروهای اوکراینی بعنوان بخشی از توطئه ترور پوتین پرتاب کرده بودند.

در توییت روماننکو که روزنامه بیلد به آن استناد کرده است، نوشته شده اتس: «پوتین ما نزدیک‌تر شده ایم. همه اخبار مربوط به پهپادی که به سمت مسکو پرواز کرد را مشاهده کرده‌اند اما منفجر نشد؟ بنابراین این پهپاد برای یک دلیل پرواز کرد».

وی ادامه داد: «هفته گذشته، افسران اطلاعاتی ما اطلاعاتی درباره سفر پوتین به پارک صنعتی در رودنف دریافت کردند. بر این اساس، پهپاد انتحاری ما به پرواز درآمد و و از تمامی پدافندهای فدراسیون روسیه عبور کرد و در فاصله اندکی از پارک صنعتی سقوط کرد».

بر اساس این گزارش، کی‌یف هنوز به طور رسمی درباره این گزارش بیلد اظهارنظر نکرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار